About This Project

Stretching / Töjning

GoMobilus bildbank innehåller närmare 600 bilder och mängder av videos på stretching /töjningsövningar för hela kroppen.

Upphovsmän

Torsten Larsson är privatpraktiserande leg. sjukgymnast med omfattande idrottsmedicinsk utbildning och långvarig erfarenhet av arbete med idrottsskador. Yrkesverksam på Metropolen och Idrottsmedicinska mottagningen i Östersund. Författare till boken ”Stretching med Kvalité”, bildredskapet ”Ländryggbesvär” och övningsbanken ”Bålstabilitetsträning för utförsåkare”. Styrelsemedlem i Svensk Idrottsmedicinsk Förening och Idrottsmedicin Mitt.

Bertil Nordström är illustratör med 25 års yrkeserfarenhet. Han har senare specialiserat sig på anatomiska illustrationer som berör idrottsskador, motion och ryggbesvär. Utfört illustrationerna till boken ”Stretching med Kvalité”, bildredskapet ”Ländryggbesvär” och övningsbanken ”Bålstabilitetsträning för utförsåkare”.

Sökväg

Dessa övningar hittar du enklast genom att skriva "stretching" eller "töjning" i sökrutan i GoMobilus. Förfina din sökning genom att lägga till kroppsdel som t.ex. "armbåge".

Category
Exempel