Studenterbjudande

Vi vet att ekonomin kan vara ansträngd när man studerar och gratis är ju gott! Vi vill därför erbjuda alla studenter på relevanta utbildningar inom vård-, rehabilitering- och träningsområdet att använda GoMobilus GRATIS under studietiden.

 

Det är unga människor på väg in i arbetslivet som kommer att forma framtiden. Mobilus programvaror har alltid uppdateras fortlöpande efter våra kunders önskemål. Vi vill att ni studenter hjälper oss att hålla oss på topp för att GoMobilus alltid skall vara det bästa alternativet på marknaden.

 

Gör så här:

  1. Fyll i och skicka in formuläret med dina uppgifter.
  2. Skapa ett gratis prova-på-konto. 
    OBS: Gör detta direkt efter att du skickat in formuläret på denna sidan. Vi kan inte behandla din ansökan om du inte skapat ett konto! Använd samma adress som du angav i formuläret när du skapar ditt konto. 
  3. När vi godkänt din förfrågan kommer vi att uppgradera ditt prova-på-konto till ett fullvärdigt Premiumkonto vilket du sedan kommer att ha tillgång till under hela din studietid (dock max 3 år).
  4. Skapa massor av proffsiga program och hör gärna av dig och ge oss feedback på tjänsten under tiden! Enjoy!

Ditt namn: *

Din e-postadress: *

Ditt mobilnummer:

Framtida yrkestitel: *

Utbildningens slutdatum: (Examen) *

Skola/Lärosäte, Utbildningens namn, Ort: *

Referens *
En person på utbildningen som kan intyga att du är student.
Ange personens namn, befattning och kontaktuppgifter.

Eventuellt meddelande/frågor till GoMobilus *

Mina personuppgifter sparas endast så länge som det är nödvändigt för Mobilus att uppfylla de ovanstående ändamålen jag nu samtycker till.

Mer information om Mobilus behandling av personuppgifter och mina rättigheter i övrigt kan jag hitta i Mobilus integritetspolicy som finns på Mobilus hemsida, Integritetspolicy

Skapa ett GRATIS 14 dagars prova-på-konto redan idag.
För en personlig demo, maila oss på hej@gomobilus.com