Skapa ett Team från Mitt Konto

Skapa ett Team via ”Mitt Konto”

Innan du skapar ett team tänk på följande:

• Om du redan har en premium-prenumeration och betalar med kort.
    Se till att autoförnyelse är avstängd på din prenumeration. Detta gör du under ”Mitt konto”
  • Om du redan har en premium-prenumeration (kort- eller fakturabetalning) är det bra om du kontaktar oss innan du skapar teamet så kan vi hjälpa dig att kontrollera att din nuvarande premium-prenumeration avslutas på rätt sätt när ditt team aktiveras.
  • Det är bara en person som ska skapa teamet.
    Kontrollera med dina kollegor och se till att endast en (1) person skapar teamet.

När du är redo att skapa ditt team gör du så här:

Logga in i ditt program

1. Gå till ”Mitt konto.
  2. Välj TEAM på vänster sida. Längst ner på sidan står det “jag vill skapa ett team”. Klicka och du kommer då till en startsida och där väljer du sidan “Medlemmar”.

Bjud in medlemmar till ditt team:

1. Se till att du har öppnat sidan ”Medlemmar”
  2. Bjud in dina kollegor med deras Mejladresser, och välj om de ska vara användare, administratör eller både och. När du bjudit in alla klickar du på “Skicka”.
  3. De kommer nu att få ett mejl där det står att du bjudit in dem till teamet. (de gör som det står i mejlet och vips så är dom inne i systemet).

Gå sedan till sidan “Inställningar”:
och fyll i de uppgifter som står där punkt 1 till 4. Alla som är stjärnmarkerade med rött är * = OBLIGATORISKA UPPGIFTER.

1. Klienthantering, Är inställd på: Användare kan enbart skapa ”Team-klienter” som default.
  2. Faktura-/Kvittoinformation.
  3. Klinikinformation
  4. Licens o betalsätt. Välj här hur ni vill betala, med kort eller med faktura.
    ! När du har valt faktura som betalsätt är licensperioden automatiskt 12 månader (Årsvis).
    • Om du väljer att betala med faktura, måste du ansöka om att bli fakturakund.
      Klicka på ”ansök om att bli fakturakund” för att skicka din ansökan.
      När vi tagit emot din ansökan, aktiverar vi ditt team. Om vi ser något fel eller något som fattas, mejlar vi er och talar om vad som fattas.
    • Om du väljer kortbetalning, så aktiveras teamet när du genomför den första betalningen. Detta gör du på sidan ”Hem” efter att alla obligatoriska uppgifter har fyllts i.
      OBS! Tänk på att ditt betalkort belastas automatiskt när nya användare väljer att tacka ja till din inbjudan att gå med i teamet.
      Dina kvitton hittar du på sidan ”Kvitto”.
Back To Top